Introductie Weekend

Pels RijckenKennedy van der LaanYoung Talent GroupJPR Advocaten

Een perfecte start aan je studententijd als rechtenstudent in de stad Utrecht. Wie wil dat nou niet? Jij wel toch? Schrijf je dan snel in voor het JSVU Introductieweekend.

Om met een vliegende start aan je studie te beginnen, organiseert de JSVU voor aankomend eerstejaars rechtenstudenten het Introductieweekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus 2019. In het weekend gevuld met feesten, spellen en gezellige mensen ontmoet jij je medestudenten op een laagdrempelige manier waardoor je met een voorsprong aan je nieuwe studie begint. De kans is groot dat je met bekenden van het Introductieweekend in de werkgroep wordt geplaatst. Op deze manier bouw je snel een sociaal netwerk binnen de studie en de stad op waardoor jij je nog sneller thuis voelt in Utrecht.

Het JSVU Introductieweekend is dus geen ontgroening!

Het thema van het Introductieweekend is dit jaar: ‘Battle of the Bands, De Rockende Rechters o.d.z. in wiens microfoon zing jij?’.

Wil jij je studie met een knaller beginnen, schrijf je dan direct hier in voor het Introductieweekend 2019  en houdt de Facebook in de gaten. 

Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL!

Het weekend kost €90,- voor niet leden en €75,- voor leden van de JSVU.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen over het Introductieweekend 2019.

DLA PiperHVG Law LLPDirkzwagerNysinghBaker McKenzieVan DoorneNautaDutilhHouthoff
JSVU Introductieweekend
Inloggenclose