Kandidaten Faculteitsraad 2019-2020 gezocht

Pels RijckenEvers SoerjatinYoung Talent GroupJPR Advocaten
28 februari 2019

Wil jij meedenken op het hoogst bestuurlijk niveau van de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie en wil jij inspraak hebben bij belangrijke beslissingen? Grijp nu je kans en stel jezelf verkiesbaar voor de Faculteitsraad REBO! Je inzet wordt beloond met een iPad en een financiële bijdrage van 1000 euro!

De Faculteitsraad REBO zoekt gemotiveerde studenten die komend collegejaar willen meepraten over facultaire zaken en daarbij de belangen van de student vertegenwoordigen. Als lid van de Faculteitsraad oefen jij vanuit een medezeggenschapsrol een controlerende functie uit. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eigen initiatieven aan te dragen ten behoeve van de faculteit. Je bent dus niet alleen raadslid voor Rechtsgeleerdheid, maar je vertegenwoordigt tevens de belangen van onze opleiding binnen de faculteit REBO.

Denk je eraan je kandidaat te stellen voor de Faculteitsraad? Kom dan naar het algemene informatie-moment, georganiseerd op dinsdagavond 5 maart 19:30-20:00! Hier kan je al je vragen over het raadswerk stellen aan de huidige studentgeleding. Locatie: Janskerkhof 2/3, 0,17. 

Heb jij interesse? Meld je dan uiterlijk vrijdag 8 maart aan door een korte motivatie en je cv te sturen naar bestuur@jsvu.nl. Iedereen die zich aanmeldt, is verkiesbaar voor de Faculteitsraad. Op basis van sollicitatiegesprekken wordt de volgorde van de kieslijst bepaald.

DLA PiperHVG Law LLPNysinghHouthoffDirkzwagerVan DoorneNautaDutilh
Nieuws
Inloggenclose