Maatregelen omtrent coronavirus

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupJPR AdvocatenDe Nederlandsche Bank
15 maart 2020

In lijn met de maatregelen gesteld door het kabinet en de Universiteit Utrecht gelasten wij al onze evenementen tot en met ten minste 6 april 2020 af.

Ook is de JSVU gesloten voor bezoek. Telefonisch en per mail zijn wij wel bereikbaar. Dit betekent dus ook dat er niet vergaderd kan worden op de JSVU en de JSVU Studiewinkel tot onbepaalde tijd gesloten blijft. Indien jij je reader(s) al hebt laten bezorgen bij de JSVU Studiewinkel, neem dan contact op via bestuur@jsvu.nl.

Mocht jij je opgegeven hebben voor een evenement in maart en april, dan ontvang je hier spoedig bericht over.

Het is begrijpelijk dat de maatregelen van het kabinet en de Universiteit Utrecht veel vragen en zorgen oproepen. Mocht je hierover contact met ons op willen nemen, kan dit via de mail: bestuur@jsvu.nl en de telefoon: 030 2400 811.

Baker McKenzieDLA PiperAKDDirkzwagerPels RijckenClifford ChanceNysinghHVG Law LLPHouthoffVan Doorne
Nieuws
Inloggenclose