De podcastserie 'Buitengewoon'

Young Talent GroupDirkzwagerNautaDutilhPels Rijcken
29 september 2020

Het afgelopen jaar is de Symposiumcommissie druk bezig geweest met het maken van een podcastserie genaamd ‘Buitengewoon’. In elk aflevering schuift er een jongvolwassene aan die iets bijzonders heeft meegemaakt of op jonge leeftijd al succesvol is. Het idee achter de podcast is een dynamische serie ‘door studenten, voor studenten’. De gasten in de podcast zullen allemaal jongvolwassenen zijn, zodat studenten zich kunnen identificeren en inleven in de verschillende verhalen. Het doel van de podcasts is bijzondere verhalen onder de aandacht brengen om zodoende studenten te inspireren maar ook te stimuleren.

Klik hier en luister aflevering 1 en 2 van deze bijzondere podcast! 

 

DLA PiperHouthoffBaker McKenzieHVG Law LLPVan Doorne
Nieuws
Inloggenclose