Juncto (32.2) gepubliceerd!

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupDirkzwagerPels Rijcken
Guus zondag
26 april 2021

De tweede editie van de Juncto is online! Het thema van deze uitgave is Recht en Gezondheid, een actueel thema met zeer uiteenlopende juridische vraagstukken. In deze editie kan je artikelen vinden over onder meer de grondwettelijkheid van de Coronaspoedwet, de aansprakelijkheid van de arts bij cosmetische ingrepen en de juridische complicaties van nieuwe technologieën binnen de gezondheidszorg. De wettelijke regeling voor euthanasie wordt in deze editie onder de loep genomen, net als het medisch beroepsgeheim bij verdenking van kindermishandeling.

Ben jij geïnteresseerd in deze onderwerpen? Klik dan hier om Juncto 32.2 te bekijken!

DLA PiperHVG Law LLPBaker McKenzieVan Doorne
Nieuws
Inloggenclose