Boekenbestelperiode I | 2021-2022

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupDirkzwagerPels Rijcken
05 juli 2021

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw studieboeken te bestellen voor periode 1 van het collegejaar 2021-2022. De bestelperiode duurt tot en met zondag 22 augustus 2021. Je kunt ervoor kiezen om je boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel of te laten thuisbezorgen. 

Wanneer je kiest om je bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel, profiteer je van 10% korting op de Nederlandse titels en 16% korting op de buitenlandse titels. Je dient de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24 tijdens de boekenafhaalperiode. De afhaalperiode is van woensdag 1 september t/m woensdag 8 september 2021. 

Kun jij wel wat aanvullend studiemateriaal gebruiken? Bestel dan ook een De Facto Starterspakket. Het starterspakket bevat samenvattingen van de voorgeschreven literatuur van het vak zodat jij je zo goed mogelijk kan voorbereiden op de tentamens. 

Wanneer jij kiest voor thuisbezorgen ontvang je, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels. Het is ook mogelijk om je readers te laten bezorgen in de JSVU Studiewinkel, zo bespaar je verzendkosten!

Klik hier om jouw boeken te bestellen! 

HVG Law LLPVan DoorneDLA PiperBaker McKenzie
Nieuws
Inloggenclose