Nog één week om je boeken te bestellen | periode 1 2021-2022

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupDirkzwagerPels Rijcken
Bestuur
15 augustus 2021

De laatste week om je boeken te bestellen voor periode 1 van het collegejaar 2021-2022 is ingegaan! Je kan je boeken nog bestellen met maximale korting tot en met zondag 22 augustus 2021. Je kunt ervoor kiezen om je boeken af te halen in de JSVU-studiewinkel of ze thuis te laten bezorgen.

Als je ervoor kiest om je boeken af te halen in de JSVU-studiewinkel geniet je van de maximale korting. Je profiteert dan van 10% korting op Nederlandse titels en 16% op buitenlandse titels. De boeken kan je afhalen tijdens de afhaalperiode op Domplein 24, in de JSVU-studiewinkel. De afhaalperiode is van woensdag 1 september tot en met woensdag 8 september 2021. Het is ook mogelijk om je readers te laten bezorgen in de JSVU-studiewinkel, zo bespaar je verzendkosten!

Wil je ook gebruik maken van aanvullend studiemateriaal? Koop dan De Facto samenvattingen of koop het De Facto starterspakket. In het starterspakket zit de voorgeschreven literatuur en samenvattingen van het vak zodat je alles hebt om je goed voor te bereiden op je tentamens.

Als je ervoor kiest om je boeken thuis te laten bezorgen, profiteer je van minder korting dan bij het afhalen. Gelukkig profiteer je nog steeds van 5% korting als je minstens twee boeken aanschaft.

Klik hier om jouw boeken te bestellen!

DLA PiperBaker McKenzieHVG Law LLPVan Doorne
Nieuws
Inloggenclose