Inschrijvingen voor de Utrechtse Bedrijvendagcommissie geopend!

25 februari 2022

Utrechtse Bedrijvendagcommissie! 

Deze commissie organiseert al vele jaren de Utrechtse Bedrijvendag en de Individuele Gesprekkendag, welke evenementen volgend jaar beide plaatsvinden in maart. Wanneer je je hebt opgegeven voor deze commissie nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we je beter kennen en kun jij je motivatie voor deze commissie toelichten. Daarnaast willen we je vragen om een cv en korte motivatie (maximaal 300 woorden) te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen naar 030-2400811 of mailen naar bestuur@jsvu.nl. Meer informatie over de Utrechtse Bedrijvendag en de Individuele Gesprekkendag kun je vinden via deze link.

Kennedy van der LaanAllen & OveryDirkzwagerTaylor Wessing
HVG Law LLPBaker McKenzieDLA PiperVan Doorne
Nieuws
Inloggenclose