Boeken bestellen

Kennedy van der LaanWolters KluwerAllen & OveryTaylor Wessing

Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU-webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Klik hier om je in te schrijven. Als lid van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw JSVU-account gebruiken om boeken te bestellen. Wens jij geen lid te worden, dan is het ook mogelijk een gastaccount aan te maken. Met een gastaccount profiteer je echter niet van onze ledenkorting.

Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee ingelogd bent op onze website, kun jij direct boeken bestellen. Je kan boeken bestellen op twee manieren: 

  • Afhalen in de JSVU-studiewinkel = maximale korting
    Ga voor maximale korting en kies ervoor om je boeken af te halen in de JSVU-studiewinkel (Domplein 24). Het is mogelijk om boeken te bestellen bij de JSVU-studiewinkel tijdens de boekenbestelperiode voor periode. De boekenbestelperiode voor periode III loopt van maandag 17 januari tot en met zondag 30 januari. Klik hier om je boeken te bestellen en af te halen in de JSVU-studiewinkel. Let er op dat je ingelogd bent op de website zodat je de webwinkel kan inzien.
     
  • Thuisbezorgsysteem.
    Een andere optie is om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem. Je ontvangt hier, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels. Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. Klik hier om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem.

Problemen met je bestelling of boeken retourneren? Kijk in het menu aan de linker kant van de pagina en kies voor de bestelmethode waarmee jij je boeken hebt besteld (boeken afhalen in JSVU-studiewinkel of het thuisbezorgsysteem). Hier staat aangegeven welke partij je moet benaderen met jouw vragen.

Als je ervoor kiest om je boeken thuis te laten bezorgen zijn er soms tweedehands kopieën beschikbaar. De optie verschijnt vanzelf als je in de webwinkel zit voor thuisbezorgen.

Na een periode klaar met je boeken? Via onze partner Studystore kan je boeken weer terugverkopen! Zo kan je een boel kosten besparen. Kijk voor meer informatie op de website van Studystore. 

Boekenbestel- en afhaalperiode

Periode 3
Boekenbestelperiode: maandag 17 januari t/m zondag 30 januari 2022. 
Boekenafhaalperiode: woensdag 9 februari t/m woensdag 16 februari 2022.

Tijdens de boekenafhaalperiode is JSVU Studiewinkel iedere werkdag open van 14:00 tot 16:00 uur
 

DLA PiperVan DoorneBaker McKenzieHVG Law LLP
Boeken
Inloggenclose