Boeken bestellen

Young Talent GroupAllen & OveryDirkzwagerClifford Chance

Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU-webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Klik hier om je in te schrijven. Als lid van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw JSVU-account gebruiken om boeken te bestellen. Wens jij geen lid te worden, dan is het ook mogelijk een gastaccount aan te maken. Met een gastaccount profiteer je echter niet van onze ledenkorting.

Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee ingelogd bent op onze website, kun jij direct boeken bestellen. Je kan boeken bestellen op twee manieren: 

  • Afhalen in de JSVU-studiewinkel = maximale korting
    Ga voor maximale korting en kies ervoor om je boeken af te halen in de JSVU-studiewinkel (Domplein 24). Het is mogelijk om boeken te bestellen bij de JSVU-studiewinkel tijdens de boekenbestelperiode. De boekenbestelperidoe van periode 1 is helaas voorbij, gelukkig kan je de gehele periode nog boeken bestellen via het thuisbezorgsysteem!
     
  • Thuisbezorgsysteem.
    Een andere optie is om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem. Je ontvangt hier, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels. Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. Klik hier om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem.

Problemen met je bestelling of boeken retourneren? Kijk in het menu aan de linker kant van de pagina en kies voor de bestelmethode waarmee jij je boeken hebt besteld (boeken afhalen in JSVU-studiewinkel of het thuisbezorgsysteem). Hier staat aangegeven welke partij je moet benaderen met jouw vragen.

Tot slot kan je ook je readers in de JSVU-studiewinkel laten bezorgen! Dit scheelt veel verzendkosten en is ook een stuk gezelliger. Klik hier om je readers te bestellen!

Boekenbestel- en afhaalperiodes

Periode 1
Boekenbestelperiode: maandag 5 juli t/m zondag 22 augustus 2021. 
Boekenafhaalperiode: woensdag 1 september t/m woensdag 8 september 2021.

Tijdens de boekenafhaalperiode is JSVU Studiewinkel iedere werkdag open van 13:00 tot 16:00 uur
 

Van DoorneDLA PiperHouthoffBaker McKenzieHVG Law LLP
Boeken
Inloggenclose