De Facto Samenvattingen

Young Talent GroupAllen & OveryDirkzwagerClifford Chance

Naast het lezen van je studieboeken, luisteren naar je hoorcolleges en maken van je werkgroepopdrachten kan je als student vaak nog wat extra studieondersteunend materiaal gebruiken. De Facto Samenvattingen is een nieuwe lijn samenvattingenlijn die vanaf het collegejaar 2020/2021 in de JSVU Studiewinkel te koop zijn. De Facto pakt het anders aan dan andere samenvattingenaanbieders die aan het begin van iedere periode de samengevatte stof van de voorgeschreven literatuur beschikbaar te stellen. Gedurende de periode komt er voor elk vak een tweede boekje beschikbaar met de samengevatte stof van de aanvullende literatuur en voorgeschreven jurisprudentie.

Om ervoor te zorgen dat je in de winkel nooit voor een leeg schap komt te staan, kan je op de De Facto website bekijken of de samenvatting die jij wilt kopen nog beschikbaar is. Klik hier om te kijken welke samenvattingen er momenteel in de winkel liggen.

Tot slot zijn er veel winacties van De Facto waardoor je bijvoorbeeld gratis samenvattingen of Airpods kunt winnen! Bekijk de Instagram of Facebook en doe mee!

HouthoffHVG Law LLPVan DoorneBaker McKenzieDLA Piper
Inloggenclose