Readers

Kennedy van der LaanWolters KluwerDe Nederlandsche BankDirkzwager
Naast de voorgeschreven boeken wordt er voor vrijwel alle vakken een verplichte of aanbevolen reader voorgeschreven. Deze readers bevatten door de Universiteit Utrecht samengestelde jurisprudentie en/of artikelen. Deze readers konden tot voor kort slechts worden thuisbezorgd. Sinds november kun je er ook voor kiezen om je readers af te halen in de JSVU-studiewinkel. Dit is goedkoper en gezelliger! Bij het afhalen in de JSVU-studiewinkel betaal je slecht €2,- verzendkosten, thuis bezorgen kost rond €10,-

Hoe werkt het?

 

De Univesiteit is veranderd van leverancier voor readers. Vanaf begin januari 2022 kun je je readers bestellen via de Canon readerportal. Via deze website kun je alle readers vinden die voorgeschreven zijn per jaar/periode/vak. Zodra je alle benodigde readers in je winkelmand hebt geplaatst, kun je bij 'Naam en aflevergegevens' onder het kopje 'Aflevering' kiezen voor de optie 'Ophalen in de JSVU-studiewinkel'. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Zodra jouw reader(s) vervolgens klaarligt in de JSVU-studiewinkel, ontvang je hiervan ook een bericht met een QR-code. Deze code dien je te laten zien in de JSVU-studiewinkel!

De JSVU-studiewinkel is elke werkdag geopend van 14:00 tot 16:00 uur m.u.v. de onderwijsvrije weken.

Stappenplan readers bestellen

Vanaf begin januari 2022 is het mogelijk om readers te bestellen via de readerbestelomgeving van Canon. Op dit moment werken de UU en Canon hard aan de inrichting van deze nieuwe bestelomgeving. Vragen? Mail naar uu@canon.nl.

Vragen en problemen met je bestelling

Geen bevestigingsmail, een beschadigde reader of vragen? De JSVU-studiewinkel is alleen een afhaalpunt voor readers en kan helaas geen nieuwe reader opsturen of een bestelnummer traceren. Voor vragen en klachten moeten wij je doorverwijzen naar de site van Xerox waar je een contactformulier kan invullen. Daarnaast is Xerox ook telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0884012000. 

HVG Law LLPDLA PiperVan DoorneBaker McKenzie
Inloggenclose