Readers

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupClifford ChanceNautaDutilh
Naast de voorgeschreven boeken wordt er voor vrijwel alle vakken een verplichte of aanbevolen reader voorgeschreven. Deze readers bevatten door de Universiteit Utrecht samengestelde jurisprudentie en/of artikelen. Deze readers konden tot voor kort slechts worden thuisbezorgd. Sinds november kun je er ook voor kiezen om je readers af te halen in de JSVU-studiewinkel. Dit is goedkoper en gezelliger! Bij het afhalen in de JSVU-studiewinkel betaal je slecht €2,- verzendkosten, thuis bezorgen kost rond €10,-

Hoe werkt het?

De readers kun je bestellen via de Xerox website  Via deze website kun je alle readers vinden die voorgeschreven zijn per jaar/periode/vak. Zodra je alle benodigde readers in je winkelmand hebt geplaatst, kun je bij 'Naam en aflevergegevens' onder het kopje 'Aflevering' kiezen voor de optie 'Ophalen in de JSVU-studiewinkel'. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Zodra jouw reader(s) vervolgens klaarligt in de JSVU-studiewinkel, ontvang je hiervan ook een bericht met een QR-code. Deze code dien je te laten zien in de JSVU-studiewinkel!

De JSVU-studiewinkel is elke werkdag geopend van 14:00 tot 16:00 uur m.u.v. de onderwijsvrije weken.

Stappenplan readers bestellen

De Xerox website kan een beetje onduidelijk zijn wanneer je voor het eerst readers gaat bestellen. Hier een duidelijk stappenplan hoe je readers voor je bachelor moet bestellen via de Xerox website:

  • Ga naar https://uu-readers.external.xerox.com/ 
  • Klik op 'REBO - School of Law';
  • Klik 'Bachelor' aan;
  • Klik bij onderdeel ook 'Bachelor' aan;
  • Hier vind je de lijst met alle readers --> check goed welke reader bij jouw vak hoort!

Tip: kijk goed naar de jaartallen! Anders bestel je misschien een reader van het vorige collegejaar. 

Vragen en problemen met je bestelling

Geen bevestigingsmail, een beschadigde reader of vragen? De JSVU-studiewinkel is alleen een afhaalpunt voor readers en kan helaas geen nieuwe reader opsturen of een bestelnummer traceren. Voor vragen en klachten moeten wij je doorverwijzen naar de site van Xerox waar je een contactformulier kan invullen. Daarnaast is Xerox ook telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0884012000. 

HouthoffHVG Law LLPBaker McKenzieDLA PiperVan Doorne
Inloggenclose