Thuisbezorgsysteem

Kennedy van der LaanAllen & OveryClifford ChancePels Rijcken

Thuisbezorgservice

Naast de mogelijkheid om je boeken te komen afhalen in de JSVU Studiewinkel tijdens de boekenafhaalperiodes, kun je er ook voor kiezen om je boeken te laten thuisbezorgen. Indien je dit wilt, kun je hier je boeken bestellen. Via onze thuisbezorgservice ontvang je 5% korting bij een bestelling van minimaal twee Nederlandse boeken. Op buitenlandse boeken ontvang je 16% korting.

Alle vragen die gaan over de status van de boeken die je hebt besteld via onze thuisbezorgservice, kun je stellen door een e-mail te sturen naar klantenservice@boekenbestelling.nl. Je kan een bestelling die je hebt laten thuisbezorgen, niet retourneren in de JSVU Studiewinkel. De boeken dienen retour te gaan naar Studystore. 

Tweedehands boeken

Vanaf aankomend collegejaar is het voor het eerst mogelijk om via de JSVU tweedehands boeken te bestellen. Deze boeken worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Het is alleen mogelijk om tweedehands boeken aan te schaffen via onze thuisbezorgservice.

Jouw eigen boeken kun je aan het eind van de periode terug verkopen. Klik hier om te kijken hoeveel jouw gebruikte boeken nog waard zijn. Zo vallen die studiekosten nog een beetje mee!

Retour

Heb jij per ongeluk de verkeerde boeken besteld via de thuisbezorgservice? Of wil je je boeken om een andere reden terugsturen? Log dan hier in op jouw account en ga naar 'Mijn bestellingen' om de retourzending van jouw boeken te regelen.

Baker McKenzieVan DoorneDLA PiperHouthoffHVG Law LLP
Inloggenclose