JSVU Introductiedagen 2020

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupDirkzwagerPels Rijcken

Lieve aankomende eerstejaars rechtenstudenten,

Op zaterdag 22 augustus en maandag 24 is het zover: de JSVU Introductiedagen 2020 vinden plaats! Deze dagen staan in het teken van de eerste ontmoeting met jouw medestudenten en het begin van jouw studententijd! Jij gaat samen met 60 andere eerstejaars rechtenstudenten dit geweldige avontuur aan, dus schrijf je in voor één van deze dagen vol activiteiten en plezier!

Let op: deze dagen staan 100% in het teken van gezelligheid en is dus GEEN ontgroening!

Deelname aan één van de JSVU Introductiedagen kost €35,- voor leden van de JSVU en voor niet-leden van de JSVU kost het  €50,-. De betaling vindt plaats middels een automatische incasso. Een jaar lidmaatschap bij de JSVU kost €15,-. Voor dit bedrag krijg je korting op je studieboeken en kan je gratis of met korting naar andere activiteiten van de JSVU. Je kunt je hier inschrijven als lid bij de JSVU. Let op: mochten de JSVU Introductiedagen geen doorgang kunnen vinden i.v.m de maatregelen omtrent het coronavirus, wordt de automatische incasso niet uitgevoerd en hoef je niet te betalen.

Wil je geen lid worden van de JSVU maar wel mee? Maak dan hier een gastaccount aan.

Het kan een werkdag duren voordat je lidmaatschap is verwerkt. Mocht iets niet lukken, neem dan contact op door een mail te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Blijf op de hoogte over het weekend via de Introductiecommissie Facebookpagina.

 

Hieronder zie je een aftermovie van het JSVU Introductieweekend van 2017.

DLA PiperVan DoorneBaker McKenzieHVG Law LLPSwapfietsHouthoff
Inloggenclose