Lees de Juncto

Kennedy van der LaanDe Nederlandsche BankAllen & OveryNautaDutilh

Lees de Juncto

Vier keer per jaar verschijnt de Juncto waarin verschillende belangrijke en juridische vraagstukken naar voren komen. Losse artikelen, geschreven door de Junctocommissie, zijn te vinden onder het kopje 'Artikelen'. Hieronder een overzicht van alle digitale edities van de Juncto: 

 • Juncto Recht & Handel (31.3)
  De derde edititie van collegejaar 2019-2020 is recent gepubliceerd. De Juncto 31.3 staat in het teken van recht en handel. Het blad bevat artikelen over het fairtrade keurmerk, de product- en producentenaansprakelijkheid, de handelsgeschiedenis, de handel in Europa, de Wet franchise, de illegale handel en een annotatie bij de zaak Ebay vs. L’Oréal. Verder is ook in deze editie weer een coverinterview te vinden, deze keer met Ynzo van Zanten (Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely).
 • Juncto Recht & Moraal (31.2)
  De tweede Juncto van dit collegejaar is gepubliceerd. Het thema van deze uitgave is recht en moraal met daarin een interview met de voorzitter van het College voor de rechten van de mens, Adriana van Dooijeweert.
 • Juncto Recht & Oorlog (31.1)
  De eerste Juncto van het collegejaar 2019-2020 is gepubliceerd! Het thema deze keer is recht en oorlog. In het magazine is een interview met de Militaire Kamer te vinden.
 • Juncto Recht & Diversiteit  (30.3)
  De derde en laatste Juncto van het collegejaar 2018-2019 staat in het teken van recht en diversiteit. Met een cover interview met Janneke Plantinga. 
 • Juncto Recht & Digitalisering (30.2)
  De tweede Juncto van het jaar 2018-2019 staat in het teken van recht en digitalisering.
 • Juncto Recht & Milieu (30.1)
  De eerste Juncto van het jaar 2018-2019 staat in het teken van recht en milieu.
 • Juncto Recht & Utrecht (29.4)
  De vierde Juncto van het jaar staat in het teken van 'Recht & Utrecht'.
 • Juncto Recht & Journalistiek (29.3)
  De derde Juncto van het jaar staat in het teken van 'Recht & Journalistiek'.
 • Juncto Recht & Politiek (29.2)
  De tweede digitale Juncto is gepubliceerd, met als thema 'Recht & Politiek'. Wederom zijn er door de redactie weer een aantal interessante artikelen geschreven, met als hoogtepunt het coverinterview met mevrouw Broekers-Knol, voorzitter van de Eerste Kamer. Ook bevat deze Juncto weer een mooie kennisclip.
 • Juncto Recht & Religie (29.1)
  Het is zover! De eerste digitale Juncto is klaar en gepubliceerd. De afgelopen maanden hebben een aantal rechtenstudenten vol enthousiasme gewerkt aan het samenstellen van deze Juncto. Het resultaat mag er zijn: een Juncto met een variëteit aan artikelen over het thema Recht & Religie, maar ook een prachtige kennisclip waarin studenten en docenten een mini-college krijgen over juridische werken uit de Bijzondere Collecties van de Universiteitsbibliotheek. 
DLA PiperHVG Law LLPBaker McKenziePels RijckenHouthoffVan DoorneAKD
Lees de Juncto
Inloggenclose