Vertrouwenscontactpersonen

Interne Vertrouwenscontactpersoon

Leden van de JSVU kunnen vertrouwelijke zaken bespreken met de Interne Vertrouwenscontactpersoon. Is er iets wat je liever niet met de commissie of je begeleiders bespreekt, dan is het mogelijk om naar de Interne Vertrouwenscontactpersoon te stappen. Vanuit het bestuur zijn twee leden beschikbaar die altijd openstaan en bereikbaar zijn voor vragen of problemen van welke aard dan ook.

De Interne Vertrouwenspersoon functioneert als een vertrouwenscontactpersoon binnen de JSVU en staat voor ieder lid open voor vragen of problemen van welke aard van ook. Deze vertrouwelijke informatie blijft bij de betreffende Interne Vertrouwenscontactpersoon en zal niet gedeeld worden met de rest van het bestuur of andere (commissie)leden.

Komend jaar zijn de volgende mensen Interne Vertrouwenscontactpersoon van de JSVU:

Pien Lunshof, Fiscus I

Lennart Makkink, Fiscus II

Wanneer je liever per e-mail contact wilt opnemen met de Interne Vertrouwenscontactpersoon is dit mogelijk. Je kunt Pien mailen via het volgende e-mailadres: vertrouwenscontactpersoon1@jsvu.nl en je kunt Lennart mailen via het volgende e-mailadres: vertrouwenscontactpersoon2@jsvu.nl.

 

Externe vertrouwenscontactpersoon

Liever contact met iemand buiten de JSVU? Dan is dit ook mogelijk. Dit jaar is Puc Ligtenberg de externe vertrouwenscontactpersoon van de JSVU. Hieronder stelt zij zich voor!

Hi, 

Ik, Puc Ligtenberg, ben de externe vertrouwenscontactpersoon van de JSVU. Tijdens mijn studententijd ben ik altijd met veel plezier actief geweest binnen de JSVU. Ik heb verschillende commissies gedaan en heb in het 51ste bestuur de functie van Commissaris Onderwijs bekleed. Ondertussen heb ik het mooie Utrecht verlaten en ben ik werkzaam bij een advocatenkantoor in Den Haag.  

Hoewel ik hoop dat jullie allemaal heel erg genieten van de studententijd, kan ik mij heel goed voorstellen dat jullie soms tegen vervelende dingen aanlopen. Natuurlijk zijn er binnen de JSVU twee interne vertrouwenscontactpersonen bij wie je altijd terecht kan, maar het kan ook fijn zijn om even iemand te spreken die wat meer afstand heeft van de JSVU maar ook van het studenten leven. Als je ergens mee zit, zowel groot of klein en JSVU georiënteerd of niet, mogen jullie altijd contact opnemen met mij!!  

Groet,

Puc Ligtenberg

 

Je kunt contact opnemen met Puc door te e-mailen naar externvertrouwenspersoon@jsvu.nl.

Pels RijckenHVG LawFlynthDirkzwager
EIFFEL Privacy CompanyWintertalingBaker McKenzieNorton Rose FulbrightA&O ShearmanVan DoorneDLA PiperNautaDutihl
Inloggenclose