Young Talent Group

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupDe Nederlandsche BankAllen & Overy

De Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen de JSVU en JFV Grotius. Het doel van de Young Talent Group is studenten optimaal voorbereiden op de mogelijkheden na hun studie!

Je kunt op www.youngtalentgroup.nl een actueel overzicht vinden van alle stages, vacatures en masterclasses van verschillende advocatenkantoren en andere instanties. Daarnaast bevat de website een actuele activiteitenagenda, waarin alle recruitmentactiviteiten van advocatenkantoren en andere instanties staan samengevat. Tot slot bestaat de mogelijkheid om je op te geven voor de Young Talent Group-studiebeurs van €750,- indien jij aankomend jaar in het buitenland gaat studeren!

Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van bovenstaande activiteiten? Inschrijven bij de Young Talent Group is geheel gratis, dus schrijf je snel hier in. Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke rechtsgebieden je geïnteresseerd bent. Hierdoor ontvang je alleen e-mails over stages, masterclasses en business courses die voor jou van belang zijn. Je kunt direct op de mail klikken indien je je wil aanmelden: dat is wel zo makkelijk! 

AKDVan DoorneHouthoffPels RijckenBaker McKenzieDLA PiperDirkzwagerHVG Law LLP
Inloggenclose