Boeken bestellen

Bestel jouw studieboeken met korting via de JSVU!

Het is gedurende het collegejaar mogelijk om met korting jouw boeken te bestellen via de JSVU. Zo vallen de studiekosten toch nog een beetje mee!

Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Vóór aanvang van een onderwijsperiode kun jij via de JSVU jouw boeken bestellen tijdens de boekenbestelperiodeJe kunt tijdens die periode op twee manieren boeken bestellen: via de JSVU Afhaalservice en de JSVU Thuisbezorgservice.

De boekenbestelperiode van periode 4 is begonnen. Je kunt je boeken hier bestellen tot en met 7 april! Daarnaast kun je gedurende de gehele onderwijsperiode je boeken bestellen via de JSVU Thuisbezorgservice. Dit kan hier. 

Kies jij voor Afhalen of Thuisbezorgen?

Je kan boeken bestellen op twee manieren: 

  • JSVU Afhaalservice

Ga voor maximale korting en kies ervoor om je boeken af te halen in de JSVU-studiewinkel (Domplein 24). Je profiteert via de Afhaalservice van maximale korting: 10% korting op Nederlandstalige titels en 13% op Engelstalige titels! Klik hier voor meer informatie.

Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU-webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Klik hier om je in te schrijven. Als lid van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw JSVU-account gebruiken om boeken te bestellen mét ledenkorting. Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee ingelogd bent op onze website, kun jij direct boeken bestellen.

  • JSVU Thuisbezorgservice

Een andere optie is om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem. Je ontvangt hier, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels. Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. Klik hier voor meer informatie. Let op: deze link is enkel toegankelijk voor leden van de JSVU. 

Problemen met je bestelling of boeken retourneren? 

Kijk in het menu aan de linkerkant van de pagina en kies voor de bestelmethode waarmee jij je boeken hebt besteld (Afhaal-  of Thuisbezorgservice). Hier staat aangegeven welke partij je kunt benaderen met jouw vragen.

SDUFlynthAKD Dirkzwager
EIFFEL Privacy CompanyBaker McKenzieNorton Rose FulbrightNautaDutihlWintertalingA&O ShearmanVan DoorneDLA Piper
Boeken
Inloggenclose