Afhaalservice

Boeken afhalen in de JSVU-studiewinkel 

Je kunt er voor kiezen om je boekenbestelling af te halen in de JSVU-studiewinkel. Je profiteert dan van maximale korting: 10% korting op Nederlandstalige titels en 13% korting op niet-Nederlandstalige titels! 

Wanneer je hebt gekozen voor de Afhaalservice, kun jij je bestelling van maandag 29 tot en met dinsdag 30 augustus en van maandag 4 tot en met vrijdag 8 september komen afhalen. Het adres van de JSVU-studiewinkel is Domplein 24, 3512 JE te Utrecht. De studiewinkel is gedurende die periode iedere werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur geopend. 

De webwinkel is op dit moment niet beschikbaar, omdat de boekenbestelperiode voor periode 1 is afgelopen. Voor periode 2 kun jij vanaf 16 oktober 2023 weer in onze webwinkel terecht!

Ben je vergeten om jouw boeken te bestellen? Geen nood, je kunt gedurende de gehele onderwijsperiode met korting bestellen via de Thuisbezorgservice

Problemen, vragen of bestelling annuleren 

Voor vragen over je bestelde boeken of annuleren kan je altijd een e-mail sturen naar bestuur@jsvu.nl t.a.v. Kars Lichtenberg of bellen naar 030-2400811.

Kennedy van der LaanDirkzwagerPrivacy CompanyFlynth
SDU Wettenbundel 2023-2024Van DoorneNautaDutilhMeijburg & Co Privacy Company
Inloggenclose