Zakelijk

Samenwerken?

De Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) biedt tal van mogelijkheden om uw kantoor, bedrijf of organisatie in contact te brengen met gemotiveerde en talentvolle rechtenstudenten uit Utrecht. De JSVU is de officiële en onafhankelijke departementsvereniging van de Universiteit Utrecht. Met ruim 3500 leden en 85 evenementen per jaar zijn wij tevens een van de grootste en meest professionele studentenorganisaties van Nederland. Bovendien krijgen studenten bij de JSVU de mogelijkheid om organisatorische vaardigheden te ontwikkelen door zitting te nemen in één van de achttien commissies of één van de drie disputen die de JSVU rijk is. Sinds haar oprichting op 2 februari 1968 is de JSVU niet meer weg te denken uit het Utrechtse studentenleven.

Vanuit ons onderkomen aan het iconische Domplein 24 werken wij iedere dag hard aan het verder professionaliseren van de vereniging en om onze activiteiten beter, groter en nog interessanter te maken voor studenten en potentiële werkgevers. De JSVU staat hierbij voor kwaliteit. Dat mag u ook dit jaar weer van ons verwachten.

De JSVU stelt zich ten doel de belangen van de Utrechtse rechtenstudent te behartigen. Om hier gevolg aan te geven worden jaarlijks diverse congressen, symposia en activiteiten op het gebied van arbeidsmarktoriëntatie georganiseerd. Het hoogtepunt hierbij is de jaarlijkse Utrechtse Bedrijvendag. Met trots kunnen wij zeggen dat de Utrechtse Bedrijvendag met meer dan 45 potentiële werkgevers en ruim 350 gemotiveerde studenten hét arbeidsmarktoriëntatie evenement is voor rechtenstudenten in Utrecht en daarbuiten!

Deze inhoudelijke activiteiten worden afgewisseld met sociale evenementen zoals een hockeytoernooi, studiereizen en veel gezellige borrels. Om al deze activiteiten te realiseren en de kwaliteit ervan te waarborgen, is de JSVU altijd op zoek naar (nieuwe) samenwerkingspartners om invulling te geven aan onze evenementen.

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de JSVU en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met de Commissaris Extern via bestuur@jsvu.nl t.a.v. Jesse Feunou of telefonisch via 030 - 2400 811. Hij kan de mogelijkheden verder toelichten en u desgewenst de JSVU Sponsorbrochure 2023-2024 doen toekomen. In deze brochure zijn alle mogelijke manieren van adverteren opgenomen alsmede onze (in)formele recruitmentactiviteiten.

Wij maken graag kennis met u!

Young Talent GroupPels RijckenFlynthAKD
NautaDutihlVan DoorneBaker McKenzieEIFFEL WintertalingPrivacy CompanyA&O ShearmanNorton Rose FulbrightDLA Piper
Inloggenclose