Aankomend eerstejaars rechtenstudenten

Wat super leuk dat jij je hebt ingeschreven voor de studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht! De JSVU is de studievereniging die onlosmakelijk verbonden is met jouw studie. Als lid van de JSVU ontvang je korting op je studieboeken en kan je super veel leuke activiteiten bijwonen. Een lidmaatschap kost maar €15,- per jaar en lid worden kan hier. Op deze website kun je alle informatie over deze vereniging vinden. Neem gerust een kijkje naar onze foto's, aftermovies en activiteiten voor een sfeerimpressie. Let op: zo lang je geen lid bent, kun je slechts de fotoalbums van onze juridisch inhoudelijke evenementen zien. Voor foto's van onze sociale activiteiten, dien je lid te zijn of kun je kijken op onze Facebookpagina of Instagram.

Het JSVU Introductieweekend 2021 

Het leukste evenement van je rechtenstudie komt er bijna aan: het JSVU Introductieweekend 2021! Wil jij op een gezellige manier jouw nieuwe jaargenoten leren kennen voordat het studiejaar begint? Meld je dan aan voor Introductieweekend 2021, van 20 t/m 22 augustus 2021! Dit jaar reist de Introductiecommissie met zo’n 120 studenten af naar een groepsaccommodatie in Someren. Het weekend bestaat uit veel (kennismakings)spellen, lasergamen, ontbijt, lunch, diner, muziek en veel plezier. Wie weet sluit je vriendschappen voor het leven! Let op: het JSVU Introductieweekend is absoluut geen ontgroening!

Mocht er in verband met de maatregelen geen Introductieweekend plaatsvinden, worden er alternatieve Introductiedagen georganiseerd op een locatie in Utrecht en krijg jij natuurlijk ook je geld terug. 

Ben (of ken) jij iemand die aankomend jaar gaat beginnen met je rechtenstudie in Utrecht? Klik dan hier en schrijf je gelijk in! 

 

Kennedy van der LaanAllen & OveryPels RijckenTaylor Wessing
Van DoorneHVG Law LLPDLA PiperBaker McKenzie
Inloggenclose