Aankomend eerstejaars rechtenstudenten

Kennedy van der LaanDirkzwagerClifford ChanceNautaDutilh

Wat super leuk dat jij je hebt ingeschreven voor de studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht! De JSVU is de studievereniging die onlosmakelijk verbonden is met jouw studie. Als lid van de JSVU ontvang je korting op je studieboeken en kan je super veel leuke activiteiten bijwonen. Een lidmaatschap kost maar €15,- per jaar en lid worden kan hier. Op deze website kun je alle informatie over deze vereniging vinden. Neem gerust een kijkje naar onze foto's, aftermovies en activiteiten voor een sfeerimpressie. Let op: zo lang je geen lid bent, kun je slechts de fotoalbums van onze juridisch inhoudelijke evenementen zien. Voor foto's van onze sociale activiteiten, dien je lid te zijn of kun je kijken op onze Facebookpagina of Instagram.

Beginnen met je studie aan een universiteit, misschien wel in een nieuwe stad, kan spannend zijn, maar het is vooral ook erg leuk. Een heel leuk onderdeel is alle nieuwe mensen die je leert kennen. Het eerste evenement dat de JSVU jou daarvoor biedt zijn de JSVU Introductiedagen 2020. Deze dagen zijn speciaal voor eerstejaars rechtenstudenten. De dag staat in het teken van je medestudenten leren kennen en leuke activiteiten doen. Let op: de dag staat slechts in het teken van gezelligheid en is dus GEEN ontgroening! 

Dit jaar vinden de JSVU Introductiedagen plaats op vrijdag 21 augustus en zaterdag 22 augustus.  Op beide dagen wordt hetzelfde programma gedaan, dus je kunt je voor één van de twee inschrijven. De kosten voor een JSVU Introductiedag zijn €35,- voor leden en €50,- voor niet-leden. Lid worden + op weekend gaan, is dus even duur als meegaan als niet-lid. Hierbij inbegrepen zitten de activiteiten, de lunch en het diner. Goed nieuws: de inschrijvingen zijn inmiddels geopend, klik hier om in te schrijven want VOL = VOL.

Het JSVU Introductieweekend 2021 

Het leukste evenement van je rechtenstudie komt er bijna aan: het JSVU Introductieweekend 2021! Wil jij op een gezellige manier jouw nieuwe jaargenoten leren kennen voordat het studiejaar begint? Meld je dan aan voor Introductieweekend 2021, van 20 t/m 22 augustus 2021! Dit jaar reist de Introductiecommissie met zo’n 120 studenten af naar een groepsaccommodatie in Someren. Het weekend bestaat uit veel (kennismakings)spellen, lasergamen, ontbijt, lunch, diner, muziek en veel plezier. Wie weet sluit je vriendschappen voor het leven! Let op: het JSVU Introductieweekend is absoluut geen ontgroening!

Mocht er in verband met de maatregelen geen Introductieweekend plaatsvinden, worden er alternatieve Introductiedagen georganiseerd op een locatie in Utrecht en krijg jij natuurlijk ook je geld terug. 

Ben (of ken) jij iemand die aankomend jaar gaat beginnen met je rechtenstudie in Utrecht? Klik dan hier en schrijf je gelijk in! 

 

DLA PiperBaker McKenzieVan DoorneHVG Law LLPHouthoff
Inloggenclose